BEHANGEN

Het lijkt zo gemakkelijk om zelf ‘even’ een behangetje te plakken. Maar vaak is het eindresultaat toch teleurstellend vanwege de vele valkuilen. Behangen is een kwestie van ervaring, materiaalkennis en het juiste gereedschap.Martin Rozema Schilderwerken beschikt over deze drie belangrijke voorwaarden. Naast schilderwerk, behangen we graag voor u: van een enkel wandje tot een complete woon- en slaapkamer

STUKADOREN

Martin Rozema heeft jarenlange ervaring als schilder en stukadoor. Uw muren en plafonds kan hij voor u stucen. Bij grote opdrachten werkt hij samen met andere ervaren stukadoors. Een goede voorbereiding bepaalt vaak het resultaat. Daarom werken wij bij voorkeur met onze eigen stukadoren. Zo zijn wij verzekerd van een goede ondergrond en u van een strak eindresultaat.

SPACHTELPUTZEN

Wij kunnen uw muur afwerken met sierpleister. Spachtelputz is de meest gebuikte soort sierpleister met een stoot- en slijtvaste afwerking. Met spachtelputz heeft u de keuze uit uitlopende korreldiktes, zodat u verschillende structuren kunt creëren. Spachtelputz is aan te brengen in kleur naar keuze en geschikt voor toepassingen binnen- en buitenshuis.

MUURVERF SPUITEN

Bij het sauzen van latex met een vachtroller van een plafond of wand zijn de aanzet of spoorstrepen van de roller zichtbaar zijn. Het spuiten van plafonds en wanden geeft een vrijwel geheel streeploos resultaat. Latex spuiten is toepasbaar op bijna iedere ondergrond en bij grote geschilderde oppervlaktes kan dit voordeliger zijn dan de traditionele manier van sauzen met kwast en roller. Voordat er verf gespoten kan worden, plakken wij eerst alles netjes voor u af. Na afloop ruimen we uiteraard alles netjes op. Doordat de verf snel droogt, kunt u snel weer gebruik maken van de ruimte.

Professioneel advies

Voor een goed advies en een gedetailleerde offerte dien je de situatie ter plekke te bekijken. Daarom komen wij eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Als erkend schildersbedrijf bekijkt Martin Rozema samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengt hij een professioneel advies en offerte uit.

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP!

Ons adres en telefoon nummer.

Tel : 030 – 630 41 24
Mob : 06 2631 62 82
E-mail : info@martinrozema.nl

Deventerschans 65 , 3432 CR, Nieuwegein
Nederland

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-Vrijdag 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13:00 uur
Zondag gesloten