BUITEN SCHILDERWERK

Ongetwijfeld het meest besproken onderwerp: het weer in Nederland. Minder besproken is de grote impact ervan op het buitenschilderwerk. Kwalitatieve onderhoud en duurzame bescherming van je houtwerk is daarom erg belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Want de klasse die Schildersbedrijf Rozema levert wordt des te meer zichtbaar na een paar jaar. Wanneer je ontdekt hoe de verf zich houdt.

Een goed begin is het halve werk. Onze buitenschilders weten dat en beginnen daarom altijd met een uitgebreide inspectie van de staat van het houtwerk. Pas als houtrot geen schijn van kans meer maakt, starten we met het schilderwerk. Met uiterste precisie. Wij realiseren ons wat het buitenschilderwerk met je woning doet. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen.

Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze buitenschilders naar de héle woning. Inclusief de omgeving en lichtinval. We selecteren zorgvuldig de juiste verfsystemen en zoeken de perfecte kleurencombinatie. Alles voor een esthetisch verantwoord resultaat dat past bij de omgeving, je woning – en vooral bij jouw wensen.

Buiten schilderen in de winter

Buiten schilderen doen wij als de winterschilder het hele jaar door. Ook als het hartje winter is. Bij lagere temperaturen wordt voor de schilderswerkzaamheden buiten verf gebruikt die tegen lage temperaturen bestand is en snel droogt. Een frisse uitstraling is niet seizoensgebonden, vinden wij.

Monumentaal buitenschilderwerk

De oude grachtenpanden in Utrecht vragen om een andere aanpak. Een aanpak waarbij behoud van de monumentale waarde voorop staat. Een aanpak die wij ons na jarenlange ervaring eigen hebben gemaakt. Met als resultaat: verregaande kennis, uitmuntende schilderexpertise en een breed netwerk van specialistische partners. Ben je op zoek naar een buitenschilder voor een monumentaal pand in Utrecht? Ook dan moet je bij Schildersbedrijf Rozema zijn.

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP!

Ons adres en telefoon nummer.

Tel : 030 – 630 41 24
Mob : 06 2631 62 82
E-mail : info@martinrozema.nl

Deventerschans 65 , 3432 CR, Nieuwegein
Nederland

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-Vrijdag 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13:00 uur
Zondag gesloten