Binnenschilderwerk

De uitstraling van een ruimte maakt de ruimte. Wandafwerking speelt hierin een grote rol – al dan niet de grootste. Bij Schildersbedrijf Rozema snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten. Onze vakmannen kijken naar de gehele kamer voordat ze van start gaan met het sauswerk. Van wand tot wand en van plint tot plafond. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de vormen van (en in) de ruimte, lichtinval en kleurvakken. En komen we tot een resultaat dat precies past bij jou en jouw stijl. Maar ook vooral bij de ruimte.

Het sauswerk is de persoonlijke touch die je meegeeft aan de wandafwerking. En daarom heel belangrijk. Voor zowel woningen als bedrijfsruimtes. Dat weten wij, want inmiddels bestaat ons team uit een bijzondere groep vakfanaten met een bulk ervaring. Al jarenlang sauzen wij muren en plafonds van particuliere woningen, bedrijfsgebouwen, vereniging van eigenaren en monumentale panden in en rondom Utrecht. Met uiterste precisie.

Advies over sauswerk

Schildersbedrijf Rozema weet wat kleur met een ruimte doet. Het bepaalt in grote mate de sfeer van een ruimte en hoe je de ruimte ervaart. Ruim, knus, huiselijk of juist fris. Hetzelfde geldt voor de textuur van het sauswerk. Dit kan namelijk een gladde laag zijn zonder strepen, maar kan ook een lichte textuur hebben. Het traditionele rollen van de latexverf geeft een lichte structuur, het spuiten van latex daarentegen is egaler. We zoeken de juiste combinatie van het sauswerk qua kleur en textuur en adviseren je hier graag over. Zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt: een stijlvol resultaat dat past bij het pand, de ruimte en jouw smaak.

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP!

Ons adres en telefoon nummer.

Tel : 030 – 630 41 24
Mob : 06 2631 62 82
E-mail : info@martinrozema.nl

Deventerschans 65 , 3432 CR, Nieuwegein
Nederland

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-Vrijdag 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13:00 uur
Zondag gesloten

Wil je een afspraak
maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen