Latex spuiten

Zonder al te veel poespas gewoon een nieuwe, strakke en frisse wandafwerking? Dan is het spuiten van latex muurverf een goede uitkomst. En ook dan moet je bij Schildersbedrijf Rozema zijn. Het hanteren van de speciale spuiten voor latexverf hebben wij ons in de loop der jaren eigen gemaakt. Door de spuittechniek ontstaat er een egale structuur, die een stuk strakker is dan bij het sauswerk met een traditionele verfroller. Bovendien is de klus een stuk sneller geklaard – ondanks dat we de werkzaamheden minstens zo gepassioneerd als traditioneel binnenschilderwerk uitvoeren. Latex spuiten is daarom doorgaans voordeliger dan latexen met de verfroller. Disclaimer: dit is afhankelijk per situatie en oppervlakte.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze vakmannen weten dat als geen ander. Daarom beginnen ze altijd voorafgaand aan het latex spuiten met een uitgebreide inspectie van de huidige staat van elke wand, muur en plafond. Geen centimeter in de ruimte wordt overgeslagen. Alles voor een superstrak resultaat. Een resultaat dat precies past bij jou, jouw stijl en jouw wensen.

Advies over afwerklaag

Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het spuiten van latex in en rondom Utrecht. Onze vakmensen weten hoe de wandafwerking de uitstraling van een ruimte beïnvloedt. En dat die uitstraling de ruimte maakt. Maar de gladde afwerklaag van latex kan ook gewoon heel functioneel zijn. Zo zijn er soorten latex die zeer schrobvast en goed afwasbaar zijn, of soorten die een super mat uiterlijk hebben. Ideaal voor in vettige keukens en vochtige badkamers. De keuze van afwerklaag is daarom heel belangrijk. En daar adviseren we je graag over.

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP!

Ons adres en telefoon nummer.

Tel : 030 – 630 41 24
Mob : 06 2631 62 82
E-mail : info@martinrozema.nl

Deventerschans 65 , 3432 CR, Nieuwegein
Nederland

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-Vrijdag 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13:00 uur
Zondag gesloten

Wil je een afspraak
maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen