Houtrot laten repareren

Voorkomen is beter dan genezen – dat weten we allemaal wel. Maar soms schiet schilderonderhoud erbij in, waardoor vocht in het hout van kozijnen, deuren en dorpels kan trekken. En dan ontdek je (te laat) houtrot. En soms ligt houtrot gewoon eerder op de loer dan je denkt. Door bijvoorbeeld slechte ventilatie, te dun aangebracht of verweerd schilderwerk.

Daarom moet je voor houtrot laten repareren bij Schildersbedrijf Rozema zijn. Onze vakmensen leveren duurzame kwaliteit. Wij repareren houtrot op professionele wijze. En we zorgen ervoor dat het niet weer terugkomt. Disclaimer: periodiek schilderonderhoud blijft een voorwaarde.

Zorgvuldig inspecteren we al het houtwerk dat jouw pand rijk is. Inclusief de moeilijk bereikbare plekken die doorgaans worden overgeslagen. Kwetsbare punten identificeren we en pakken we grondig aan met hoogwaardige 2-componenten epoxy. Epoxy is een goed vullend, flexibel en duurzaam houtvervangend product, dat ook nog eens uitstekend te modelleren, schuur- en overschilderbaar is. Na houtrotreparatie door vakmensen van Schildersbedrijf Rozema, is je houtwerk weer als nieuw.

Houtrotreparatie advies

Wij hebben de tijd genomen om te staan waar we nu staan. We hebben jarenlange ervaring in houtrot repareren in en rondom de monumentenstad Amsterdam. We hebben alle expertise in huis om de juiste houtrotmaterialen te selecteren. En op de juiste wijze toe te passen.

Zo heeft ervaring en kennis ons geleerd dat polyester plamuur of acrylaatkit niet geschikt is voor het buitenschilderwerk. Veel beter is om een goede 2-componenten epoxy te gebruiken. Wij informeren je graag over wat je moet doen in de strijd tegen houtrot. Maar ook vooral over wat je niet moet doen.

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP!

Ons adres en telefoon nummer.

Tel : 030 – 630 41 24
Mob : 06 2631 62 82
E-mail : info@martinrozema.nl

Deventerschans 65 , 3432 CR, Nieuwegein
Nederland

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-Vrijdag 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13:00 uur
Zondag gesloten