Binnenschilderwerk

Bij Schildersbedrijf Rozema ben je aan het juiste adres voor binnenschilderwerk in de regio Utrecht en omgeving.
De afwerking van het schilderwerk beïnvloedt de ambiance van een ruimte. Bij Schildersbedrijf Rozema snappen we dat. Daarom nemen we de tijd voor onze projecten en kijken onze binnenschilders naar de gehele ruimte. Van wand tot kozijn, van deur tot deur en van plint tot plafond.
Tevens kun je bij ons terecht voor (advies over) de juiste wandafwerking. Of dit nu schilderwerk, behang, saus of stucwerk wordt – Schildersbedrijf Rozema zorgt voor de juiste afwerking. Een resultaat dat precies past bij jou en jouw stijl. Maar ook vooral bij de ruimte.

Kleuradvies

Kleuren kiezen is niet altijd even makkelijk. Hier adviseren we je graag over. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Het creëert de sfeer en kan een kamer groter, kleiner, ruimer, knusser, huiselijk of juist luchtig doen lijken. We zoeken de juiste combinatie van verfproducten en -kleuren, zodat de ruimte geheel tot zijn recht komt. Onze binnenschilders kijken naar de vormen van (en in) de ruimte, lichtinval, kleurvakken en de huidige trends. Zo komen we tot een stijlvol resultaat dat past bij jouw smaak.

Binnenschilderwerk monumentale panden

We hebben de tijd genomen om te staan waar we nu staan. Jarenlange ervaring met het schilderen van vele monumenten heeft ons een grote hoeveelheid kennis, expertise en een breed netwerk van specialistische partners opgeleverd. Onze schilders zijn daarom zeer bedreven met het schilderwerk (binnen en buiten) van monumentale panden in en rondom Utrecht

WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP!

Ons adres en telefoon nummer.

Tel : 030 – 630 41 24
Mob : 06 2631 62 82
E-mail : info@martinrozema.nl

Deventerschans 65 , 3432 CR, Nieuwegein
Nederland

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-Vrijdag 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13:00 uur
Zondag gesloten

Wil je een afspraak
maken voor een offerte?

Wij nemen graag de tijd om je te helpen